FERTŐDI ÉPÍTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ ZRT.   •   9400 SOPRON, IPAR KRT. 13.
TEL: +36 (99) 511-860   •   FAX: +36 (99) 511-879   •   E-MAIL: fesz@fesz.hu
HU   EN   DE
FŐOLDAL FŐOLDAL CÉGINFORMÁCIÓAKTUÁLIS PROJEKTEKEladó Lakások, IngatlanokSAJTÓ SZOBAÁLLÁSAJÁNLATKAPCSOLAT

Győr, Multifunkcionális Aréna

Új építés, Fővállalkozás
 
A győri Multifunkcionális Aréna építésére kiírt közbeszerzési pályázatot a Magvassy Konzorcium nyerte 4,3 milliárd forintos ajánlattal, melynek vezetője, 40%-os részesedéssel a FÉSZ Zrt. Az aláírt szerződés értelmében a munka január 8-án kezdődött. 
 
Az új aréna Győr kiskúti városrészében, a meglévő Magvassy Mihály Sportcsarnokhoz csatlakozva, az ETO Park felőli oldalon épült fel. A meglévő Magvassy csarnok is részlegesen felújításra került, megújuló homlokzattal, belső öltözőkkel valamint egy új öltöző- és kiszolgáló épületrésszel egészült ki. A létesítmény teljes külső infrastruktúrája is átépítésre került. Az Győrben " AUDI Aréna" - ként ismert épület több mint ötezer ember befogadására alkalmas a benne kialakított háromezer fix és kétezer mobil férőhellyel.

A győri Multifunkcionális Aréna építésére kiírt közbeszerzési pályázatot a Magvassy Konzorcium nyerte  el 4,3 milliárd forintos ajánlattal, melynek vezetője, 40%-os részesedéssel a FÉSZ Zrt. Az aláírt szerződés értelmében a munka január 8-án kezdődött. Várhatóan Győr lesz az egyik házigazdája a 2016-os női kézilabda Európa-bajnokságnak.

Projekt időtartama: 2014. január - 2014. november

 
   


 
 
 Copyright © 2014. FÉSZ Zrt. Minden jog fenntartva