FÉSZ

Általános információ

Jelen oldalunkon bemutatjuk Önöknek a több mint fél évszázados múltra visszatekintő sikeres vállalkozásunkat, szellemiségünket, professzionális szolgáltatásainkat és legfrissebb referenciáinkat. Históriánk 1957-re nyúlik vissza, amikor is 15 mesterember összefogásával megalakult a Fertődi Építőipari Szövetkezet, majd a folyamatos növekedés és rendületlen fejlődés eredményeképpen létrejött a mai vállalati forma, a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt., rövidített megnevezéssel a FÉSZ Zrt.

Már az indulásunktól fogva az Önmagunkkal szemben támasztott legfontosabb követelményeinknek a megbízhatóságot, a határidők pontos betartását és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzést határoztuk meg. Ennek megfelelően versenyképes áron nyújtunk kiemelkedő minőséget.

Társaságunk fő tevékenysége a magasépítőipari kivitelezés, valamint az ezzel összefüggő szakszerelőipari feladatok. Az elmúlt évtizedek során több ezer lakás, számos iskola, irodaház, bevásárlóközpont, kórház és egyéb köz- és ipari épületet adtunk át. Köszönhető mindez a munkatársaink kiemelkedő szakmai tapasztalatának, precizitásának, a megfelelő humán és technikai erőforrásainknak: kőműveseket, ácsokat, festőket, villanyszerelőket, épületgépész szerelőket foglalkoztatunk, emellett több mint 80 fős adminisztratív és mérnökirodát működtetünk. Szerszám- és gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. A minőség és költséghatékonyság szem előtt tartása mellett törekszünk a legújabb innovációk, anyag- és energiatakarékos technológiák alkalmazására.

A legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés mellett fontos irányelvünk az ügyfélközpontú, kölcsönös kommunikáción alapuló, gyors és megbízható teljesítés. A projektjeink támogatásához és megbízhatóságunk bizonyításához kialakítottuk, bevezettük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 9001:2008 ( MSZ EN ISO 9001:2009) ; ISO 14001:2004 ( MSZ EN ISO 14001:2005); OSHAS 18001:2007 ( MSZ 28001:2008) szabványnak, valamint a NATO AQAP 2120:2009 normatívának megfelelő minőségirányítási rendszerét. Továbbá rendkívül büszke a 2016-os évben megszerzett az ÉMI és a Nukleáris létesítmények kivitelezéséhez szükséges tanúsítványait is.

Bízunk benne, hogy közös munkánkkal megalapozzuk az Önök jövőjének sikerét is!

Fejlesztési projektek

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00499
Vállalatirányítási rendszer bevezetése a FÉSZ Zrt-nél.