FÉSZ

Dabronc-Ötvöspuszta, Széchenyi kastély kár- és veszélyelhárítási munkák

Generálkivitelezés


Vállalkozási szerződés keretében „Dabronc-Ötvöspuszta, Széchenyi-kastély kár- és veszélyelhárítási munkák” c. projekt kiviteli tervezési és kivitelezési munkálatainak elvégzése.

Az elvégzendő munkák célja a jelenlegi életveszélyes állapotok megszüntetése és az épület további állagromlásának megállítása érdekében elvégzendő, a kiadásra kerülő dokumentációban részletezett műszaki beavatkozás, és az ehhez szükséges kiviteli tervek készítése és ezek alapján kivitelezés. 
Az illetékes Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal Járási Építésügyi Hivatala VE-05D/EH/721-8/2014. sz. határozata alapján nem szükséges engedélyezési eljárást lefolytatni, a kivitelezés a határozat hatálya alatt lefolytatható. 
A kivitelezéssel érintett nettó alapterület összesen: 1110,94 m2 + 404,5 m2 beépítetlen tetőtér. 
A nyertes ajánlattevő feladata a tervezői és kivitelezési munkák elvégzésén túl a Megvalósulási Tervdokumentáció elkészítése, próbaüzem lefolytatása, átfogó Üzemeltetési Szabályzat készítése a meglevő, megmaradó, valamint az újonnan épülő létesítmények figyelembevételével, a használatba vételi engedély megkéréséhez szükséges dokumentáció összeállításában való részvétel. 

Hasonló referencia munkáink

Sopron, NYME Benedek Elek Kar, Kváderes homlokzat

Épületfelújítás, Generálkivitelezés

Hegyfalu, Vas Megyei Idősek Otthona

Épületfelújítás, Generálkivitelezés

Mosonmagyaróvár, NYME Savaria C épület

Épületfelújítás, Generálkivitelezés

Sopron, NYME A épület, Homlokzat

Épületfelújítás, Generálkivitelezés